Advertisements
Advertisements

Advertisements

Win some more Nokia N9 – one to win every day! New countdown at nokia.fi

| September 1, 2011 | 27 Replies
Advertisements

Peter found another site that looks to be giving away some more Nokia N9s. I don’t speak Finnish, and the googletranslate  may have confused some things but Peter and gtranslate says every day one lucky person will get a N9.

http://ensikosketus.nokia.fi/

“Ilmoittaudu mukaan antamaan mielipiteesi Nokia N9 -laitteesta ja voita rajoja rikkova uutuus itsellesi. Kysymme neljän viikon ajan mielipiteitä uudesta Nokia N9 -laitteesta. Palkitsemme joka päivä yhden onnekkaan Nokia N9:lla ja aktiivisimmat lisäpalkinnoilla. Kampanja alkaa 15.09.2011”

Campaign begins on 15th September 2011.

“Pääset mukaan antamalla sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Lähetämme vahvistuksen ja lisätiedot sähköpostiisi kampanjan alkaessa. Tietojasi ei luovuteta eteenpäin.”

Advertisements

Category: Competition, Maemo, MeeGo, Nokia, Nseries

About the Author ()

Hey, thanks for reading my post. My name is Jay and I'm a medical student at the University of Manchester. When I can, I blog here at mynokiablog.com and tweet now and again @jaymontano. We also have a twitter and facebook accounts @mynokiablog and  Facebook.com/mynokiablog. Check out the tips, guides and rules for commenting >>click<< Contact us at tips(@)mynokiablog.com or email me directly on jay[at]mynokiablog.com